Over Karin

Verandering krijg je door in beweging te komen en uit je comfort zone te stappen. Dit doe je zelf en ik inspireer en ondersteun je hierin. Soms kan dat onwennig voor je zijn en het is een prachtige uitdaging voor je omdat juist buiten je comfort zone je mogelijkheden en kansen liggen.

In de 12 jaar die ik in de gezondheidszorg werkte en later van mijn cliënten in mijn bedrijf hoorde ik mensen zeggen dat stress normaal is en dat het bij het leven hoort. Het valt me op dat er een acceptatie is van stress waarvan de verschijnselen juist ongezond zijn. Mensen verlangen naar rust en ruimte en ervaren juist het tegenover gestelde. De balans tussen werk en privé, spanning en ontspanning is zoek. Agenda’s staan vol, zelfs in het weekend. Veel vrouwen ervaren stress bij de combinatie van gezin en carrière. Bij mannen ligt er druk op ‘moeten’ presteren en carrière maken. Mijn missie is om mensen te inspireren en te ondersteunen om een goede balans tussen werk en privé te (her-)vinden en het (her-)ontdekken van jouw unieke talenten en kwaliteiten. Hierdoor ervaar je meer plezier, geluk en vitaliteit in je leven. Je functioneert effectiever. Je gaat doen wat je echt wilt vanuit je eigen kracht, vanuit je innerlijke motivatie. Ik coach vanuit het 3H principe: in je Hoofd ontstaan je ideeën en wensen met je Hart voel je of je ideeën en wensen goed voelen en of je de goede koers vaart, je Handen staan symbool voor de actie: hoe ga je je wensen uitvoeren om bij je doel te komen en hoe creëer je het leven wat je werkelijk wenst. De Geweldloze Communicatie of wel de Communicatie vanuit je Hart van Marshall Rosenberg is hierin een krachtig en positief hulpmiddel omdat het de stress direct uit spannende situaties haalt.

Specialisaties:
Geweldloze Communicatie om vreedzaam met jezelf en je omgeving te communiceren
Stressverwerking
Trauma verwerking -Post Traumatisch Stress Syndroom
Hartcoherentie: emotiemanagement training- gezond evenwicht tussen hart, brein en ademhaling
EMDR verwerking van indrukwekkende gebeurtenissen op het onderbewuste

Advertenties

2 reacties op Over Karin

  1. jhmtummers zegt:

    Ik denk dat het leuk is om op deze pagina een foto van jezelf te zetten. Mensen vinden het toch leuk om een gezicht achter een weblog te zien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s